Vad gör logopeden?


Jag arbetar alltid utifrån att du ska känna dig trygg och lugn när vi bemöter dina talbekymmer. Min erfarenhet säger mig att det är en förutsättning för framgång. Vi börjar där du kan och vill! Jag har lång erfarenhet av att "leka detektiv" och hitta fram till en plats där vi kan börja. Tillsammans hittar vi ett sätt att möta dina motstånd så att du får känna att du får bättre kontroll över ditt tal, och därmed kan må bättre!


- Du kanske vet vad som är ditt problem och vill ha stöd i att träna ditt tal.

- Du märker att du eller ditt barn har något bekymmer med talet och behöver hjälp med analys, utredning och diagnos.

- Du har väntetid till den allmänna vården och vill få en konsultation snart.

- Du kanske stöter på problem att förklara för omgivningen vad du eller ditt barn behöver för bemötande och stöd. Det kan vara knepigt att förmedla till sin arbetsgivare eller barnets skola vad som är problemet och att beskriva vilka behov som finns, vad man kan göra för att stötta. I dessa situationer kan en logoped bli ett värdefullt komplement till din egen insats.


Välkommen!

Om du är nyfiken på om det skulle kunna vara ett stöd för dig att hitta till ett mer bekvämt sätt att tala, så rekommenderar jag att du konsulterar en logoped.

Jag har besökstider som passar dig och korta kötider. Logopeder får inte lov att vara anslutna till försäkringskassan. Ett besök hos logopedHanna är därför helt privat. Företaget innehar f-skattsedel.

Jag är nyfiken på att träffa dig och ser fram emot att få jobba med dig! För din bekvämlighet arbetar jag ambulerande och kommer hem till dig, eller till lokal som du ordnar.

Mejla mig, jag svarar oftast inom 24 h. Så bokar vi en tid för ett första förutsättningslöst besök. Därefter kommer vi överens om lämplig fortsättning.

info@logopedhanna.se

Eller skicka ett sms:

0739 - 18 87 20


i Göteborg


i Stockholm